Hotel de Lis heeft 36 kamers met 6 verschillende kamertypes. We hebben kamers voor 1 persoon, maar ook kamers voor maximaal 5 personen. De kamers zijn alleen bereikbaar via een trap, er is geen lift in het hotel.

Tweepersoonskamer met aparte bedden, souterrain bevindt zich in het souterrain van het hotel. De kamers zijn voorzien van twee aparte bedden en een eigen badkamer. De kamer is voorzien van een raampje aan de bovenkant, de ramen kunt u openen en sluiten.

Een eenpersoonskamer bevindt zich op een tussenverdieping van het hotel. Een eenpersoonskamer is uitgerust met een bed en heeft een eigen badkamer.

Een Comfort kamer bevindt zich op de eerste verdieping. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, een bureau en een eigen badkamer. Koffie- en theefaciliteiten zijn beschikbaar in de kamer.

Een Comfort kamer + bevindt zich op de tweede verdieping van het hotel. De kamer is ruim en heeft een tweepersoonsbed. De kamer heeft een eigen badkamer. Koffie- en theefaciliteiten zijn beschikbaar in de kamer.

Junior Suite is een ruime kamer op de tweede etage en is voorzien van een groot tweepersoonsbed, ruime badkamer en een kitchenette. Er is een magnetron, waterkoker en nespressomachine aanwezig. 

Familiesuite bestaat uit twee verdiepingen, waardoor dit een perfecte kamer is voor meerdere mensen. Maximaal 5 personen kunnen overnachten in een familiesuite. De eerste verdieping heeft een kitchenette, een tv en twee slaapbanken. De tweede verdieping heeft een groot tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een bad / douchecombinatie.

Het appartement heeft een eigen voordeur en achterdeur, met drie kleine stappen kunt u het appartement binnengaan. U komt binnen in een ruime hal waar u uw jassen kunt ophangen. Het appartement bestaat uit drie kamers en is ruim. Het appartement is ideaal voor gezinnen (maximaal 5 personen) of voor een langer verblijf. In de uitbreiding van de woonkamer is een keuken. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, een koelkast, een kookplaat, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een wasmachine. In de woonkamer is er een flatscreen-tv en twee slaapbanken. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en voldoende opbergruimte voor kleding en koffers. De badkamer heeft een bad en een inloopdouche. Het appartement bevindt zich volledig op de begane grond.

Vragen?
Heeft u een vraag/opmerking over de kamers, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.